O R&S

Firma R&S d.o.o. Sarajevo je osnovana 1996. godine kao mala porodična firma, ali sa jasnom vizijom za budućnost. Danas, nakon 22 godine uspješnog poslovanja, sa zadovoljstvom možemo reći da smo jedan od vodećih uvoznika i distributera: kancelarijskog materijala, promotivnih artikala i poslovnih poklona, kancelarijskog namještaja, kompjuterske opreme i sredstava za čišćenje.

Vodeći se sloganom „Olakšava posao“, koncept da se tržištu ponudi servis brze, povoljne i jednostavne nabave svega potrebnog u kancelariji, ostvaren je u potpunosti. Time je kupcu omogućeno da praktično nabavlja potrebno – sve na jednom mjestu, a svoje preostalo vrijeme i energiju usmjerava u aktivnosti koje su vezane za njegov primarni posao. Kupac sada može, prvi put u BiH, doći samo na jedno mjesto i opremiti poslovni prostor kancelarijskim namještajem, IT i ostalom opremom, i naći pouzdanog partnera za svoje redovne potrebe za kancelarijski i promo materijal, poslovne poklone za svoje partnere i sredstva za čišćenje objekata.

R&S d.o.o. Sarajevo zapošljava preko 60 radnika, posjeduje preko 3.500 m2 poslovnog prostora u BiH i svojim asortimanom snadbijeva preko 5000 kupaca. 2005. godine smo kupili i opremili centralni distributivni centar u Vogošći, u blizini Sarajeva na preko 3.000m2, a 2012. smo kupili distributivni centar u Tuzli sa preko 500m2. U ponudi se nalazi više od 20.000 artikala, bilo da se radi o direktnim distribucijskim ugovorima za područje BiH ili vlastitih robnih marki koje se rade po visokim standaradnima.

Kupcima također nudimo brojne posebne usluge koje značajno ubrzavaju i pojednostavljuju procese nabave, a time se ujedno i ostvaruju značajne uštede. Shodno širini asortimana i broju partnera sa kojima sarađujemo u cijelom svijetu, spremni smo odgovoriti najzahtjevnijim poslovima. Partneri i potrošači dobro znaju da je svaki proizvod koji dolazi iz R&S d.o.o. Sarajevo potpuno legalno uvezen, originalan, da je aktuelan na tržištu, da ima važeću garanciju i obezbijeđen servis. Zbog toga je poslovati sa nama potpuno sigurno, lako i efikasno.

Narudžbe koje primimo telefonom, faksom ili putem interneta dostavljaju se kupcu besplatno u roku od 24 sata na području cijele BiH.

2008. godine unaprjeđujemo svoj način i obim rada na područuju promotivnih artikala otvarajući vlastitu štampariju u kojoj nudimo usluge štampe na artiklima iz našeg asortimana. R&S štamparija koristi vrhunske mašine i najkvalitetnije boje, a prateći evropske i svjetske standarde uspješno štampamo sve plastične, metalne, drvene, kožne, keramičke te tekstilne proizvode.

Naš naredni cilj je povećati prodaju i plasman naših proizvoda u svim prodajnim kanalima u kojima djelujemo, proširiti distributivnu mrežu i očuvati zadovoljstvo naših kupaca koje je naša najbolja preporuka.