Postanite korisnik HP usluge upravljanja printom i ostvarite značajne uštede!

Kontaktirajte nas na besplatan broj:

0800 2 02 28

Imate stari uređaj i redovne probleme s ispisom? Prilikom printanja veoma važnih dokumenata se pojavljuju linije na papiru, ili Vam jednostavno uređaj zaštopa baš onda kada Vam je najpotrebniji? Riješite se tih problema, a pritom i uštedite: Iznajmite HP multifunkcijski printer koji će zadovoljiti sve vaše potrebe printanja, kopiranja i skeniranja. Ne samo da HP printeri, toneri i mastila pružaju odličan i konstantan kvalitet pri svakom printanju, nego su i ekološki orijentisani. Dobrim dijelom su izrađeni od reciklirane plastike, pa njihovim korištenjem zajedno čuvamo planetu.


HP usluga upravljanja printom omogućava štampanje i digitalizaciju informacija brinući se o svim potrebama štampanja u Vašoj kancelariji, od popravke i obezbjeđenja tonera, do optimizacije budžeta raspodijeljenog za printanje. Ova usluga uključuje upravljanje uređajima poput štampača, skenera i fotokopirnih uređaja. Uštede se postižu analizom potreba Vaše kompanije za štampanjem i pružanjem bolje kontrole štampanja.

Drugim riječima rečeno, instaliramo uređaj, pobrinemo se da uvijek imate tonera, da se ne dešavaju nikakvi kvarovi - a ukoliko se dese u najkraćem roku dolazimo da to popravimo, bez da morate angažovati nekoga eksterno. Sve to uz odličnu cijenu po ispisu!

Znate li koje su prednosti

korištenja HP Usluge

upravljanja printom?

• Smanjuje troškove štampanja

• Pruža podršku za mješovitu grupu uređaja za štampanje

• Rasterećuje odjele nabavke i IT-a

• Pojačava kontrolu pristupa, bezbijednost i usaglašenost

• Uz povećanu dostupnost uređaja, zastoji u radu su stvar prošlosti

• Povećava fleksibilnost za mobilne korisnike

Preuzmite kontrolu Vaših troškova i uštedite do 40%! Sva rješenja baziramo na kvalitetnim HP uređajima, bez startne investicije od strane korisnika. Svako rješenje posebno prilagođavamo i optimiziramo zahtjevu korisnika, kako bismo postigli maksimalnu efikasnost i produktivnost.

Naše rješenje usluge iznajmljivanja printera i upravljanjaprintom će se uspješno integrisati u Vaše poslovne procese i osnažiti timove za rad sa bilo kojeg mjesta. Uz vrlo malupočetnu investiciju osigurajte uređaj za printanje koji je efikasan, pouzdan, moderan i tehnološki savremen! Potaknite transformaciju poslovanja!

Želite li postati naš korisnik? Unesite Vaše podatke i naš tim će Vas kontaktirati sa svim potrebnim informacijama!

Odgovorite na pitanja, a naš prodajni tim će Vam poslati ponudu:


• Koliko uređaja Vam je potrebno?

(Možete i zatražiti našu preporuku u zavisnosti od vrste firme i volumena printanja)

• Koliko ispisa imate mjesečno?

(Napomena: ovaj segment je najčešće određen time koliko tonera ili kutija papira potrošite mjesečno)

• Da li Vam je potreban multifunkcijski uređaj: printer, kopir aparat i skener?

• Da li Vam je potreban printer za format A4 ili i druge formate?

• Da li vam je potreban uređaj za crno-bijeli print ili print u koloru?