Projektna opremanja


Kancelarija je postala naš drugi dom, i zbog toga je opremanje postao vrlo ozbiljan zadatak. To je mjesto gde se borite za nove poslovne prilike, kreirate i ostvarujete svoje profesionalne ambicije. Radni prostor takođe ima veliki udio u identitetu firme, funkcionisanju tima i u tome kako će ga doživjeti Vaši klijenti. Idealan radni prostor je spoj udobnosti, funkcionalnosti, modernog dizajna, kao i usklađivanje kompanijskih boja.

Raspored vaše kancelarije može direktno uticati na performanse zaposlenika. Ako je dizajn ureda optimiziran na osnovu zadataka vaših zaposlenika, možete dobiti visoku razinu funkcionalnosti i udobnosti. Tokom istraživanja pokazalo se da dizajn kancelarije igra veliku ulogu u produktivnosti, moralu i ukupnoj kulturi brenda. Stručnjaci potvrđuju da radni prostor također utiče na zdravlje i dobrobit zaposlenika. Dobro isplanirani kancelarijski dizaj, kao i drugi važni aspekti kao što je arhitektura, rasvjeta, namještaj, kao i organizacija radne površine su od suštinskog značaja za obavljanje različitih svakodnevnih poslova.

Međutim svaka firma ima drugačiji identitet što zahtjeva drugačije uređenje prostora i kako bi bilo moguće ostvariti sve zahtjeve koje postavlja uređenje poslovnog prostora, najbolje je birati namještaj po mjeri. Uređenje kancelarije izgleda kao jednostavan koncept, ali kada počnete razmišljati o svom potrebnom namještaju i svakodnevnim aktivnostima unutar kompanije, postaje komplikovanije.

Zbog toga R&S na osnovu informacija o kompaniji smišlja kompletno rješenje enterijera u skladu sa najmodernijim i funkcionalnim standardima. Razumijevanjem dnevnih aktivnosti Vaše kompanije, naš vrhunski tim arhitekata vrši savjetovanje klijenata i prati savremene trendove kako bi osmislili najbolja rješenja za opremanje poslovnog prostora. 

Kako bi realizovali projekat i ispunili sve Vaše zahtjeve u okviru dogovorenog budžeta i zadanih rokova, tim projekt menadžera iz R&S-a se brine o svim aktivnostima i fazama realizacije.

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
Zašto je kancelarijska stolica Vaš najbolji prijatelj?

Da bi održali zdravlje Vas i Vaših uposlenika, dizajneri su predstavili ergonomsku stolicu s posebnim akcentom na njenu udobnost, kvalitet...

blog-image
Šta je Open Space koncept kancelarija?

Kako Open Space kancelarije pozitivno utječu na zaposlene?  Bolja komunikacija,kreativnost i međuljudski odnosi  Eliminisanjem zi...