Projektna opremanja


*

Kancelarija je postala naš drugi dom, te je zbog toga njeno opremanje postao vrlo ozbiljan zadatak. To je mjesto gde se borite za nove poslovne prilike, kreirate i ostvarujete svoje profesionalne ambicije. Radni prostor također ima veliki značaj u kreiranju identiteta firme, funkcionisanju tima i u tome kako će ga doživjeti Vaši klijenti. Idealan radni prostor je spoj udobnosti, funkcionalnosti, modernog dizajna, kao i usklađenosti boja kompanije.

Raspored Vaše kancelarije može direktno uticati na performanse zaposlenika. Ako je dizajn ureda optimiziran na osnovu zadataka Vaših zaposlenika, možete dobiti visok nivo funkcionalnosti i udobnosti. Tokom istraživanja, pokazalo se da dizajn kancelarije igra veliku ulogu u produktivnosti, moralu i ukupnoj kulturi brenda. Stručnjaci potvrđuju da radni prostor također utiče na zdravlje i dobrobit zaposlenika. Dobro isplaniran kancelarijski dizajn, kao i drugi važni aspekti kao što je arhitektura, rasvjeta, namještaj, ali i organizacija radne površine su od suštinskog značaja za obavljanje različitih svakodnevnih poslova.

Međutim, svaka firma ima drugačiji identitet što zahtijeva drugačije uređenje prostora i kako bi bilo moguće ostvariti sve zahtjeve koje postavlja uređenje poslovnog prostora, najbolje je birati namještaj po mjeri. Uređenje kancelarije izgleda kao jednostavan koncept, ali kada počnete razmišljati o potrebnom namještaju i svakodnevnim aktivnostima unutar kompanije, postaje komplikovano.

Kako bi svojim klijentima pružio najbolju uslugu, R&S na osnovu informacija o kompaniji smišlja kompletno rješenje enterijera u skladu sa najmodernijim i funkcionalnim standardima. Razumijevanjem dnevnih aktivnosti Vaše kompanije, naš vrhunski tim arhitekata vrši savjetovanje klijenata i prati savremene trendove kako bi osmislili najbolja rješenja za opremanje poslovnog prostora. 

Kako bi realizovali projekat i ispunili sve Vaše zahtjeve u okviru dogovorenog budžeta i zadanih rokova, tim projekt menadžera iz R&S-a se brine o svim aktivnostima i fazama realizacije.

Razmišljate o opremanju kancelarije? Kontaktirajte nas na web@ris.ba i naš stručni tim će pružiti najbolje rješenje za Vaš prostor!

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
Zašto je kancelarijska stolica Vaš najbolji prijatelj?

Jeste li znali da trećinu života provodimo sjedeći? Obzirom da je sama priroda čovjeka da se kreće, dugotrajno sjedenje može izazvati različite...

blog-image
Šta je Open Space koncept kancelarija?

Koncept Open Space kancelarija nastaje doslovnim „rušenjem“ zidova i pregrada unutar kancelarija. Prvi put se pojavljuje tokom...