Poklanjamo štampu za promo narudžbe povodom predstavljanja novog kataloga


Uspješnim poslovanjem postali smo sinonim za servis brze, povoljne i jednostavne nabavke svih artikala neophodnih za efikasan rad u kancelariji.

Naš tim kvalifikovanih i motiviranih ljudi cijelu godinu je predano cilju da olakša posao klijentima, oslobode im vrijeme da se bave svojim primarnim zadacima i ostvare značajne uštede kupovinom na jednom mjestu i po posebnim uvjetima.

I ove godine mnogo truda i pažnje je posvećeno kreiranju novog OFFICE BOOK kataloga koji obuhvata šest kategorija. Svojom ponudom osluškuje i prati želje tržišta i globalne trendove. Na skoro 400 stranica ćete pronaći sve potrebno za kvalitetno obavljanje posla: proizvode promotivnog i kancelarijskog materijala, uredskog namještaja, sredstava za čišćenje, IT opreme, zaštitne opreme i medicinskih sredstava.


Novi katalog možete pregledati na linku.

 

Vi birate kako se promovirate. Poklanjamo štampu!


Imamo ideja na tone za Vaše poslovne poklone. Povodom promocije novog kataloga, pripremili smo specijalnu ponudu za sve kupce promo materijala.


Pripremite novogodišnje poklone na vrijeme ili obezbijedite dovoljne zalihe promotivnih materijala u periodu od 10. do 31. oktobra 2022. godine i ostvarite GRATIS štampu. Specijalna ponuda se odnosi na sve proizvode koji se nalaze u kategoriji Promo materijal, a uključuje promotivni materijal i poslovne poklone. Više informacija potražite na linku.

 


Promotivni materijali su neophodni za organizaciju konferencija i sportskih događaja, doček novih uposlenika, ali i neizostavni dio prazničnog dijela godine. Pitali smo Ninelu Ferhatović, menadžericu kategorije Promo materijal, da nam kaže šta to sve kupci mogu naručiti u okviru ove specijalne ponude.

 


"U ponudi naše kompanije možete pronaći sve na jednom mjestu, a uz to i ostvariti značajne uštede. Ponosni smo na veliki broj svjetskih brendova s kojima sarađujemo, kao i na raznovrsnost artikala. U okviru kategorije Promo materijal možete pronaći: olovke, rokovnike, mape, kalendare, vrećice, kišobrane, kućne artikle, tekstil, putne artikle, artikle za sport, ljepotu i zabavu, promo office i promo electronics, ali svakako i poklone i galanteriju. Povodom promocije novog kataloga smo odlučili obradovati naše kupce gratis štampom. Vjerujem da će to biti idealan benefit za sve koji naručuju proizvode za novogodišnje poklone, ali i pripremaju mnoštvo događaja koji nas očekuju krajem godine."

Naš web shop

Naručite online sve što je potrebno Vašoj kompaniji. Posjetite https://ris.ba/ba/shop-home i istražite veliki asortiman različitih artikala potrebnih za nesmetano obavljanje posla.

Registrujte se i prvi saznajte informacije o specijalnim akcijama i pogodnostima.

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
Značaj korporativnih poklona

Mnogo je različitih metoda za održavanje uspješnih veza sa kupcima, klijentima i poslovnim partnerima. Jedan od najefikasnijih načina da...

blog-image
Značaj promotivnih poklona

Bilo da ste mali start-up ili velika korporacija, promotivni proizvodi su ključni za uspjeh Vaših marketinških napora. To je market...