Opremanje Ureda za podršku studentima UPSU sklopu Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, na adresi Zmaja od Bosne broj 8 (u sklopu CAMPUS-a), svečano je otvoren Ured za podršku studentima – UPS

Glavni zadatak Ureda će biti pružanje pomoći prilikom odabira studija, poboljšanje pristupa obrazovanju, informisanju studenata, istraživačkim aktivnostima, ali i poboljšanju iskustava studiranja studenata s poteškoćama te pravnim i podzakonskim aktima vezanim za obrazovanje. 

Volimo biti dio pozitivnih priča, naročito kada je u pitanju studentska populacija, te smo rado podržali projekat opremanja Ureda. Kroz Ured za podršku studentima, povećat će se mogućnost zaposlenja kroz praćenje i usklađivanje potreba i potencijala budućih studenata s potrebama tržišta rada. 

Svim budućim studentima želimo mnogo sreće prilikom upisa željenog fakulteta, a svim sadašnjim studentima upućujemo iskrene čestitke za početak nove školske godine. 

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
R&S odbojka na snijegu 2019

Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “...

blog-image
XIAOMI Električni romobil

Dolazi električna revolucija i možete biti sigurni da je tu da ostane! Ne može se poreći da je električni transport naša budućnost i posta...