Promotivni Bobby ruksak po mjeri čovjeka


bobby-blog

Svaki dan se širom svijeta zabilježi 400 000 krađa i zbog toga je predstavljen Bobby „antilopovski“ ruksak. Dizajneri Bobby ruksaka koristili su materijal visoke kvalitete koji ne može biti izrezan, a koji je i otporan na različite vremenske uslove. Kako bi što bolje zaštitili Vaše stvari, također su se pobrinuli da rajfešlus i džepovi budu skriveni tako da jedino vi znate gdje se nalaze. Dizajniran i izrađen je na način da onemogući pljačkašima pristup Vašim stvarima.

Da bi podigli ruksak na viši nivo, dodan je niz različitih pogodnosti, kao što su reflektirajući detalji za Vašu sigurnost tokom noći, više pregrada kako bi mogli posložiti stvari, i mnoge druge. Ono što je posebno zadivilo korisnike Bobby ruksaka je izlaz za eksternu bateriju koja će olakšati Vaš dan s obzirom da smo stalno u pokretu i uvijek brinemo gdje ćemo napuniti naše mobilne telefone.

Kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca, firma XD Design je također predstavila Bobby Bizz ruksak za one koji ponekad preferiraju aktovku umjesto ruksaka. Bobby Bizz ima sve kvalitete kao i Bobby ruksak, međutim ima izuzetnu odliku, odnosno može se upotrijebiti kao poslovna aktovka.

U našoj ponudi možete pronaći razne boje Bobby ruksaka!

Iznenadite uposlenike firme ili Vašeg omiljenog klijenta!

Naručite svoj Bobby anti theft ruksak na našem web shop-u: LINK

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
Značaj korporativnih poklona

Mnogo je različitih metoda za održavanje uspješnih veza sa kupcima, klijentima i poslovnim partnerima. Jedan od najefikasnijih načina da...

blog-image
Značaj promotivnih poklona

Bilo da ste mali start-up ili velika korporacija, promotivni proizvodi su ključni za uspjeh Vaših marketinških napora. To je market...