Spremni za fudbalsku euforiju?


U vremenu kada je direktna komunikacija sa kupcima ograničena, promotivni pokloni nikada nisu bili značajniji. Izborom jedinstvenog, ali i funkcionalnog proizvoda na koji ćete aplicirati Vaš logo i ključnu poruku doprinosite izgradnji uspješnih poslovnih priča.

Kako bismo Vam pomogli da bez stresa i kašnjenja obradujete svoje kupce, a pri tome promovišete brend, kreirali smo posebnu ponudu promo proizvoda sa uračunatim popustom od 10%.

Iskoristite proljetne dane i euforiju oko Evropskog prvenstva u fudbalu koje će se održati od 11. juna do 11. jula kao priliku da budete centar pažnje.

Izaberite neke od proizvoda koje možete pronaći u albumu OVDJE, dostavite nam jedinstven dizajn i kreirati ćemo proizvode koji pričaju priču o Vašoj kompaniji na svakom koraku.

Naručite na vrijeme i promotivni pokloni će biti na Vašoj adresi u roku od 20 do 25 dana od narudžbe.
  
Pošaljite upit na ninela@ris.ba

 RiS-spremni-za-fudbalsku-euforiju

 

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
Značaj korporativnih poklona

Mnogo je različitih metoda za održavanje uspješnih veza sa kupcima, klijentima i poslovnim partnerima. Jedan od najefikasnijih načina da...

blog-image
Značaj promotivnih poklona

Bilo da ste mali start-up ili velika korporacija, promotivni proizvodi su ključni za uspjeh Vaših marketinških napora. To je market...