Specijalna ponuda: paket sredstava za dezinfekciju
S obzirom na veliku potrebu stanovništva za sredstvima za dezinfekciju, odlučili smo po prvi put ponuditi sredstva za dezinfekciju ne samo pravnim već i fizičkim licima. Kreirali smo poseban paket koji možete kupiti po cijeni od 50 KM (sa uračunatim PDV-om), a isporučujemo na željene adrese širom Bosne i Hercegovine putem brze pošte (cijena poštarine iznosi 9 KM).

Zaštite sebe i drage ljude kako od korona virusa, tako i od svih drugih zaraza i opasnih bakterija redovnom dezinfekcijom prostora - poslovnih prostorija, ali i svog ličnog doma.


Paket za dezinfekciju sadrži:
☑ Sredstvo za dezinfekciju Dioxy Activ Supra gotov rastvor 1 l
☑ Gel za dezinfekciju ruku DAILY PLUS 100 ml
☑ Sapun tečni 500 ml antibakterijski Daily PLUS
☑ Krpa microfiber univerzalna pakirana 35 x 35 (3 komada)
☑ Zaštitna maska pamučna sa gumicama (5 komada)
☑ Kuhinjski brisači 2/1 Violeta 2 sloja
☑ Krpa za pod Magic Cotton 70*50cm/ Samba
☑ Trulex 3/1 NEVEX
☑ Toaletni papir 1/24 Violeta 2 sloja parfimirani
☑ Rukavice gumene Skin prima/Lolita
 
Uzimajući u obzir odredbe koje vladaju u ovom periodu, mislili smo i na one najmlađe koji imaju zabranu kretanja. Naime, uz svaku kupovinu paketa za dezinfekciju na poklon ćete dobiti dvije figurice “Soccerstarz” uz koje će se “mala raja” moći zabaviti u sigurnosti svoga doma.

Vaš paket sredstava za dezinfekciju možete naručiti putem emaila: dezinfekcija@ris.ba ili pozivom na brojeve: 061 978 786 ili 061 977 472.

Nakon narudžbe ćete dobiti predračun koji možete uplatiti putem internet ili mobilnog bankarstva (ili putem banke), a nakon potvrđene uplate, isporuku na Vašu adresu možete očekivati u roku od 24 do 72 sata zavisno od mjesta u kojem se nalazite. U ovom trenutku nemamo mogućnost kartičnog niti gotovinskog plaćanja.
Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
R&S odbojka na snijegu 2019

Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “...

blog-image
Opremanje Ureda za podršku studentima UPS

U sklopu Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, na adresi Zmaja od Bosne broj 8 (u sklopu CAMPUS-a), svečano je otvoren ...