Osvježite svoju svakodnevnicu papirom u boji i doprinesite očuvanju prirode


Kroz naše poslovanje, a i poslovanje naših klijenata, shvatili smo da je zapisivanje i printanje informacija nezaobilazno. Pri tome, sortiranje na osnovu boja je efikasan način za brzo pronalaženje informacija. Zbog toga vam predstavljamo najprodavaniji Double A papire u boji.  

Sortiranje na osnovu boja je efikasno i omogućava lakše pronalaženje dokumenata, ali i brže pamćenje ključnih informacija. Pored toga, raznobojne boje u našem okruženju podstiču dobro raspoloženje. Upravo iz ovih razloga printanje u boji je praksa uspješnih kompanija. No, kako bismo isprintali dizajn potrebno je obratiti pažnju da je papir na koji se printa premium kvalitete. U ovom slučaju, kvaliteta se ogleda u veličini, težini i kompoziciji papira. Biranjem papira sa savršenim balansom ovih karakteristima omogućava oštre printove, ali i nesmetano printanje. Zbog toga je Double A idealno rješenje za čak i najzahtjevnije printove.  

Savršeni balans kvalitetnih vlaka i težine Double A papira se ogleda u A4 veličini i gramaži od 80gr. Možete birati između: svjetlo zelene, bež, narandžaste, žute, pastelno roze, zelene, pink, svjetle mješavine boja, crvene, ljubičaste, svijetlo žute, jarko žute, zlatne, roze, smaragdno zelene, plave, tirkizno-plave ili tamne mješavine boja. Dolazi u pakovanju od 25, 50, 100 ili 500 listova. Prilagođeno za sve Vaše potrebe.  

Double A premijum papir za kopiranje, uveden 2000. godine, bio je prvi brend usmjeren ka potrošačima i vodeći je brand u Tajlandu 10 godina za redom zahvaljujući svom kvalitetu. Neke od ključnih odlika ovog papira su:  

Glatkoća 

Jedinstvena kombinacija vlakana rezultira glatkim papirom. Pored toga što glatka površina daje jedinstvenu kvalitetu primjetnu na dodir, ova glatkoća osigurava neometano printanje do čak 24 sata. Ovo je potvrđeno nezavisnim istraživanjem na brzom kopir aparatu.
 
 
Oštrina 

Glatkoća Double A papira omogućava da svaka kopija bude oštra kao original, bez obzira da li se radi o crno bijelom ili printanju u boji.  
Printanje na obje strane  

Visoka jasnoća zajedno sa kvalitetnim vlaknima omogućavaju dvostruko printanje.  

Tajna kvalitete Double A papira krije se u drveću, ali i više od 25 godina istraživanja i razvoja 2500 eukaliptusa kako bi se pronašla idelana vrsta drveta. Da bi očuvali kvalitet, a s druge strane i pomogli razvoju poljoprivrede na Tajlandu, ova kompanija je pokrenula program “Papir iz Farmskih Stabala”. Ovaj koncept uzgoja stabala u Tajlandu prakticira više od 1,5 miliona poljoprivrednika. 

Kupovinu Double A papira u boji možete izvršiti na našem web shopu OVDJE.
 

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
Double A – papir koji mijenja svijet!

Double A premium papir za kopiranje, uveden 2000. godine, bio je prvi brend usmjeren ka potrošačima i vodeći je brand u Tajlandu već 10 go...

blog-image
Uni-ball olovke

Uprkos tome što živimo u digitalnom svijetu, pisanje na papiru još uvijek nije izašlo iz mode. Najčešće biramo papi...