MJESEC DANA GRATIS PRINTANJA – Iskoristite posebnu ponudu!
Brojne su prednosti koje stičete ukoliko počnete koristiti uslugu iznajmljivanja printera. Pod ovom uslugom podrazumijeva se sveobuhvatno rješenje u kontekstu procjene postojećeg stanja pa sve do kompletnog upravljanja uslugom kako bi se zadovoljile najzahtjevnije potrebe printanja i skeniranja klijenata. Rješenja su fleksibilna i prilagođavaju se potrebama i zahtjevima svakog korisnika uz efikasnost i produktivnost jer uštede troškova iznose do 40%. Dodatna ušteda koju možete ostvariti zahvaljujući specijalnoj ponudi do kraja maja jeste mjesec dana besplatnog printanja.

Usluga upravljanja printom omogućava štampanje i digitalizaciju informacija, brinući se o svim potrebama štampanja, od popravke i zamjene tonera, softverskog praćenja usluge, pa do optimizacije budžeta raspodijeljenog za printanje. Uključuje i upravljanje uređajima poput štampača, skenera i fotokopirnih uređaja. Navedene obaveze uglavnom predstavljaju dodatne troškove i oduzimaju vrijeme kompanijama. Sve to u slučaju iznajmljivanja printera preuzima naše stručno osoblje uz naglasak garancije zaštite i privatnosti podataka tokom cijelog procesa, sigurnost dokumenata prilikom štampe, kao i vrhunski kvalitet ispisnog materijala.

Ključne prednosti usluge iznajmljivanja printera i print managementa:

  1. Smanjuje troškove štampanja
  2. Pojačava kontrolu pristupa, bezbjednost i usaglašenost
  3. Pruža podršku za mješovitu grupu uređaja za štampanje
  4. Bez inicijalnih ulaganja
  5. Korisnička podrška
  6. Lako se prilagođava kancelariji, cloud i hibridnoj strukturi
  7. Povećava fleksibilnost za mobilne korisnike
  8. Rasterećenje odjela nabave i IT-a.

Iskoristite specijalnu ponudu do kraja maja i mjesec dana besplatno printajte!

  • Naša kompanija Vam nudi najnovija i najnaprednija rješenja za printanje, bez potrebe za startnom investicijom.
  • Svakom klijentu pristupamo individualno te prilagođavamo rješenja u skladu sa zahtjevima i potrebama, što osigurava maksimalnu produktivnost i efikasnost, uz znatno smanjenje troškova poslovanja.


Korisnici mogu odabrati jedan od ponuđenih paketa u skladu sa svojim potrebama


U slučaju da postoje dodatne potrebe koje nisu obuhvaćene ovim paketima, nudimo rješenje u pogledu kreiranja personalizovanog paketa koji će u potpunosti odgovoriti potrebama korisnika.

Za dodatne informacije o ovoj usluzi i ponudi posjetite web stranicu R&S ili nas kontaktirajte putem besplatnog info telefona 080 02 02 28.

 

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
XIAOMI Električni romobil

Dolazi električna revolucija i možete biti sigurni da će tu i da ostane. Ne može se poreći da je električni transport naša budućnost i&nbs...

blog-image
MPS

Da li znate pravu cijenu printanja? Preuzmite kontrolu Vaših troškova i uštedite do 40%! Printanje je osnovna funkci...