R&S skijaški tim učestvovao na trećem izdanju BORN2SKI Festivala
Olimpijska ljepotica Bjelašnica je periodu od 27. februara. do 01. marta 2020. godine bila domaćin trećeg izdanja BORN2SKI festivala alpskog skijanja koji je u tri dana jedinstvenih sportskih sadržaja okupio poslovnu zajednicu, skijaške klubove, kao i brojne ljubitelje skijanja.

Prvu noć BORN2SKI festivala obilježila je noćna timska trka za predstavnike kompanija. Ova festivalska disciplina namijenjena je poslovnoj zajednici, te na jednom mjestu okuplja zaposlenike različitih kompanija, koji udruženi u ekipe brane boje svojih timova te na taj način grade bolju povezanost sa kolegama izvan radnog okruženja.

Kao i prethodnih godina naš skijaški tim je uzeo učešće u trci, a ove godine predstavljala nas je četveročlana ekipa koju su činili Kemal Selmanagić, Adnan Selmanagić, Samir Deronja i Hajrudin Smailhodžić. 

Naravno, i ovoga puta, naš skijaški tim je imao veliku podršku od strane navijača koji su došli da bodre svoje kolege, a njima pridružio se i Risko, koji je svojom pojavom plijenio pažnju publike i učesnika ove manifestacije i bio prava atrakcija za fotografske objektive.

Nakon trke, naš tim i navijači su se priključili “afterparty-u” gdje su nastavili sa druženjem i zabavom do kasnih večernjih sati.

Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
R&S odbojka na snijegu 2019

Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “...

blog-image
Opremanje Ureda za podršku studentima UPS

U sklopu Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, na adresi Zmaja od Bosne broj 8 (u sklopu CAMPUS-a), svečano je otvoren ...