Povratak na posao: Sve potrebno pronađite u ponudi naše kompanije


U ponudi naše kompanije, R&S d.o.o. Sarajevo, možete pronaći sve potrebno za sigurniji povratak na posao: sredstva za dezinfekciju, zaštitnu opremu, dezobarijere, prečišćivače zraka, bezkontaktne termometre, ali i mnoge druge proizvode koji će Vam olakšati svakodnevnicu.

Povratak na posao će biti veoma izazovan period za sve – radnike, ali i klijente. Pobrinite se da obezbijedite sve potrebno kako biste na adekvatan način vodili računa o prevenciji zaraze.


Sredstva za dezinfekciju
Preporučuje se najmanje tri puta dnevno čistiti dodirne tačke kao što su ručke na vratima, prozorima, prekidače za struju, zvona, tipke u liftovima, pultove za prijem klijenata i druge površine koje koristi veći broj osoba. Prostorije za sastanke gdje se okuplja više ljudi je neophodno dezinficirati nakon svakog sastanka. Vašim klijentima će ulijevati povjerenje kada vide sredstva za dezinfekciju postavljena na vidljivim mjestima. Nosite maske tokom rada, ali i pripremite maske za klijente koji ih nemaju.

Zaštitna oprema
U našoj ponudi, osim sredstava za dezinfekciju i raznovrsnog izbora maski možete pronaći i zaštitnu opremu. Preporučuje se postavljanje dezobarijera ispred objekata kako bi se vršila dezinfekcija obuće i osigurao visok nivo higijene. Na taj način se poboljšava higijena prostora i sprječava unakrsna kontaminacija. Unutar objekta je poželjno postaviti zaštitne pregrade koje razdvajaju klijente ili uposlenike. Ukoliko radite u industriji koja mora nositi zaštitnu odjeću, u ponudi možete pronaći i zaštitne kombinezone, jednokratne mantile, kecelje, kape, navlake za obuću.

Prečišćivači zraka
Efikasan način za uklanjanje nečistih tvari iz zatvorenog prostora je korištenje prečišćivača zraka koji neutraliziraju štetne tvari koje se nalaze u zraku, stvaraju čistu i svježu klimu u prostorijama, ali i uništavaju viruse, bakterije, toksine i mirise. Prečišćivače zraka Vam također možete pronaći u našoj ponudi.

Vršimo dostavu svih proizvoda širom Bosne i Hercegovine. Dio ponude proizvoda možete pregledati na linku: www.akcija.ris.ba/back2business.


Novo u ponudi: Kopča za masku


Nošenje opreme za ličnu zaštitu do osam sati (ili više) dnevno nije nimalo prijatno iskustvo. Medicinska maska, koja je dio obavezne zaštitne opreme za vrijeme trajanja globalne pandemije, usljed dugotrajnog nošenja može uzrokovati iritaciju na ušima. Predstavljamo vam novi bh. proizvod koji rješava navedeni problem, a ekskluzivno zastupništvo je pripalo upravo našoj kompaniji.

Pozivamo sve maloprodajne objekte koji žele uvrstiti kopču za masku u svoj asortiman da pošalju upit na: web@ris.ba.

Mnogobrojne su prednosti korištenja kopče za masku, a navodimo samo neke od njih:
• Čuva vaše uši od pritiska - savršen izbor za dugotrajno nošenje medicinske maske
• Lagana i elastična - dizajnirana tako da čvrsto drži masku i spriječi klizanje
• Podesiva veličina - prikladna za djecu i odrasle
• Jednostavna primjena - može se postaviti u sekundi i oslobađa uši pritiska i umora
• Višekratna upotreba - napravljena od visokokvalitetnog materijala i uz pravilnu dezinfekciju sigurna za višekratnu upotrebu
• Ekološki prihvatljiv dizajn - pri razvoju ovog proizvoda korišteni su materijali koji se mogu reciklirati


R&S olakšava posao

Naša kompanija više od 20 godina olakšava posao kompanijama. Od prethodnog mjeseca odlučili smo olakšati život i fizičkim licima otvarajući dio ponude i za njih. Trenutno je u toku posebna ponuda sredstava za rad u otežanim uslovima koju možete pregledati na linku: www.akcija.ris.ba/back2business.

Više informacija o nama možete pronaći na web stranici: www.ris.ba. Najnovije aktivnosti i specijalne ponude pratite na Facebook stranici R&S Sarajevo.
Podijeli na:

Povezani članci

blog-image
R&S odbojka na snijegu 2019

Na olimpijskoj planini Bjelašnici je 9. februara održan turnir “R&S odbojka na snijegu 2019”. Vodeći se sloganom “...

blog-image
Opremanje Ureda za podršku studentima UPS

U sklopu Centra za interdisciplinarne studije Univerziteta u Sarajevu, na adresi Zmaja od Bosne broj 8 (u sklopu CAMPUS-a), svečano je otvoren ...